Hé, az ott egy … spermabringa?

Koppenhága a kerékpárosok paradicsoma, egy olyan város melytől a világ sokat tanulhatna. Többek között például a teherszállító biciklik, az úgynevezett cargo-bike-ok használatát. Van is ebből mindenféle. Egy felettébb érdekes darabját az alábbi képeken is megcsodálhatjuk:

Huskeebike Kerékpár Bicikli Debrecen

A figyelmesebb szemlélők a sperma farka alatt kiszúrhatják az elektromos szettet is. 🙂

Huskeebike Kerékpár Bicikli Debrecen

Neve is van a drágának: “Sperm bullit” és az Európai Sperma Bank tulajdonát képezi. A sperma-biciklit donor minták szállítására használják a megtermékenyítést végző klinikák és a bank között. A rendhagyó kialakítás célja, a környezetbarát szállítás és nem mellesleg a figyelem felhívása a bank tevékenységére. Mint a lenti képen is látható, a mintákat az óriási spermafej belsejében szállítják lehűtve.

A sperma bringa alapját egy dán cég a Larry vs Harry  “Danish Bullitt” típusú szállítóbringája adta, ebből alakította ki a szintén dán 10 Tons nevű cég. A bringa a fejétől a farkáig 2,9 méter hosszú és a súlya tele töltve spermával (jaj) eléri az 50 kg-ot.

Marketing szempontból zseniális, az bizos! 👍😀😂

Fotók: Mikael Colville-Andersen

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .