Amikor egy bringa lenyom egy Ferrari-t

Hát, nem csak elektromos motorral lehet tuningolni egy kerékpárt. 🙂

Ez a darab annyira jól sikerült, hogy állva hagyott egy 650 lóerős Ferrari 430 Scuderia-t. A Francois Gissy által megült bicikli végsebessége 333 km/h volt, ami 2014-ben világcsúcsot állított fel. Nem kevés bátorság (őrültség) és nem kevés tudás kellhetett egy ilyen rakéta hajtóművel felszerelt kerékpár vezetéséhez. Kíváncsi lennék a gyorsulási adatokra, illetve a g-erő mértékére ami Francois-ra hatott. Őrültség vagy sem az mindenestre elismerésre méltó, hogy Francois – az Arnold Neracher által konstruált – normál kerékpár kerekeken guruló rakéta hajtóművel rendelkező kerékpár-szörnnyel kevesebb, mint 7 mp alatt megtett egy negyed mérföldet.

Huskeebike Kerékpár Bicikli Debreceninterview-with-francois-gissy-the-285-km-h-bicyclist-photo-galleryvideo-71761_1 rocket-bicycle-does-333-km-h-murders-ferrari-430-scuderia-videophoto-gallery_4 rocket-bike-ferrari-430-scuderia-fire-car-1200px

Érdemes megnézni:

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .