Kerékpáros lakókocsi

Ezek a dánok már megint kitaláltak valamit…
…valamit ami a látványával is megdobogtatta lakókocsis-kerékpáros szívemet:
A KERÉKPÁRRAL HÚZHATÓ LAKÓKOCSIT!
Egy olyan lakókocsit amiben egy pár szűkösen meghúzhatja magát: 2 személynek szűkösen elegendő ágy (90 cm x 200 cm) ami átalakítva 4 felnőtt számára biztosít megfelelő étkező helyet, egy olyan lakókocsit amit kerékpárral lehet húzni!

Az első pár lelkes perc és a műszaki adatok tanulmányozása után a nagyszerű ötlet már kevésbé tűnt olyan nagyszerűnek. Az utánfutó 45 kg-os súlya (csomagok nélkül), illetve a nagy homlok,-oldalfelülete csak a sík, szélmentes terepen való túrázásra teszi alkalmassá. Ugyan hagyományos kerékárral is lehetne húzni, de úgy gondolom ebben az esetben tényleg elkél az elektromos rásegítés ereje. De az elektromos motor sem képes csökkenteni az esetleges oldalszél kellemetlen vagy akár baleset veszélyes hatásait. A megnövekedett súly miatt érdemes elgondolkodni a fékrendszerünk tuningján is ami ugyan elhanyagolható költség a lakókocsi 3500 euros alapárához képest, amit az extrákkal akár könnyedén meg is duplázhatunk. Ha valaki meg szeretné vásárolni, itt megteheti: http://www.widepathcamper.com Bár az ötlet elsőre nagyon tetszett, végig gondolva túrázós fejjel egy sátor a csomagtartón minden szempontból praktikusabb, mint ez a túlárazott lakókocsi. Nektek mi a véleményetek?

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .