Donor rollerek elektromos átalakításhoz

Donor rollerek (footbike-ok)
Jelenleg három cseh gyártó bizonyos roller típusait tartjuk alkalmasnak a “felelektromosításra”, ami természetesen nem zárja ki, hogy más gyártók rollereit ne lehetne átépíteni, de ezekben az esetekben nagyon fontos az előzetes egyeztetés!
Fontos, hogy a gyártók modelljei közül nem az összes alkalmas átépítésre, ha esetleg nem a lentiekben felsorolt típusokat választaná, a vásárlást megelőzően keressen minket bizalommal, segítünk olyan típust választani, ami alkalmas az átalakításra! (Telefonszámunk: +36305780209)
Ez azért lényeges, mert sok olyan műszaki paraméter van ami meghiúsíthatja az átépítést (pl. 65 mm-es kerékagy, kis kerékméret, stb.) Ezekkel a gyártókkal mi jelenleg nem vagyunk üzleti kapcsolatban, a termékeiket nem lehet nálunk megvásárolni, ugyanakkor magyarországi webshop-okból könnyedén elérhetőek. Fontos előny, hogy a rollerek átépítés után akár vissza is alakíthatóak, az átépítő szettet tovább lehet vinni, be lehet építeni más, új rollerbe is (a régi rollert pedig hagyományos rollerként lehet értékesíteni). Ez hasznos lehet abban az esetben, ha újabb, esetleg komolyabb rollerre vágyik.

Kostka

A cseh rollerek koronázatlan királya a Kostka, ami sajnos meglátszik az árcédulán is. Jellemző termékeikre az átgondoltság, a kifinomult részletek, a minőségi komponensek felhasználása, a sok elérhető kiegészítő tartozék: oldaltámasz, sárvédők, felszerelhető utazó táskák, stb. Ha valamilyen negatívumot kellene keresnünk, akkor az árcédulán kívül talán a talprész rövidségét emlegethetnénk fel néhány modell esetén. Mindezek ellenére, ha a pénztárcánk nem szab határt a vágyainknak, akkor bátran kijelenthetjük, ezek a legjobb donor rollerek. Egy kis rövid videó a gyártásról ide kattintva megtekinthető!

Ajánlott Kostka modellek

A típusok nevére kattintva megtekintheti a rollereket!


Crussis

Ez a cseh gyártó inkább ismert az elektromos kerékpárjairól, mint a rollereiről. Talán épp ezért jóval szerényebb roller palettával rendelkezik, mint pl. a Kostka, és a modellei közül is csak egyet tudunk javasolni. Ugyanakkor jelentős előnye ennek a modellnek, a kiemelkedően hosszú talprész (480 mm, szemben az átlagosan 420 mm-es talpakkal) és az alul egyenes (nem ívelt) váz ami lehetővé teszi az akár 3 pontos akkumulátor rögzítést is.

Ajánlott Crussis modell

A típusok nevére kattintva megtekintheti a rollereket!


Olpran

Szintén cseh gyártó, termékein nem figyelhető meg az a minden részletre kiterjedő átgondoltság,  mint pl. a Kostka gyártónál, hiányoznak az apróságok, a finom részletek, sok esetben alap komponensekkel dolgoznak, az összeszerelési minőség is hagyhat kívánnivalót maga után (saját tapasztalat: kirojtosodott hátsó bowdennel kaptuk az új rollert, ezért bowden cserével indíthatuk az összeszerelést, bár ez természetesen lehet egyedi eset), de tagadhatatlanul, ezek a legjobb ár-érték arányú rollerek!

Ajánlott Olpran modellek

A típusok nevére kattintva megtekintheti a rollereket!


 

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .