Hagyományos kerékpárból elektromosat

Ha egyénit szeretnél, ami leginkább illeszkedik az igényeidhez, a pénztárcádhoz akkor neked az átépítést ajánljuk. Ha már van egy jó bringád, miért adnád el, vagy épp miért tartanál kettőt? Elvégre 1 fenékkel 1 lovat lehet megülni. : ) Te választhatod ki a neked megfelelő, illetve a bringádhoz leginkább illeszkedő elektromos hajtásrendszert. Lehet az első vagy hátsó agymotor, vagy akár a professzionális középmotoros rendszer is. Te szabhatod meg az akkumulátorod teljesítményét is. Hiszen miért is fizetnél egy nagyteljesítményű akku pakk-ért, ha te csak rövidebb városi utakat teszel meg?
Árban is kedvezőbb, mert csak az elektromos hajtáslánc elemeiért kell fizetned, ja és a lényeg: ha kerékpárt váltanál, (mert megunod, tönkre megy, másfajta kerékpárra van szükséged, stb.) az elektromos hajtás ki szerelhető és beépíthető az új kerékpárodba.
Gyere el debreceni bemutatótermünkbe, ahol megnézheted, és ki is próbálhatod valamennyi hajtásrendszerünket, demo kerékpárjainkon. Sőt, akár ki is bérelheted kerékpárjainkat, egy igazi teszt érdekében. Amennyiben vásárlás lesz a tesztelésből a bérleti díjat beleszámítjuk a vételárba.

Elektromos kerékpár átalakító szettjeinket az alábbi linkre kattintva nézheted meg!