Rólunk

Azzal foglalkozunk, amiben hiszünk, amit szeretünk. Nagy jövőt látunk az elektromos kerékpár előtt, hiszen rengeteg lehetőséget ad nekünk.

Könnyebbé, élvezetesebbé teszi a bringázást a nehézségek kiküszöbölésével – a tempó megtartása, az emelkedők, a szembeszél nem jelentenek gondot többé.

A gyengébb kondícióban lévő családtagjaink, barátaink is velünk tarthatnak akár hosszabb távokra is – gyakori probléma, hogy szeretnénk velük együtt megélni a bringázás élményeit, így kerültünk kapcsolatba az elektromos kerékpárokkal mi is, azóta is nagy szolgálatot tesznek nekünk minden túra alkalmával, legyen az rövid, vagy hosszú.

Ha úgy akarjuk akár izzadás nélkül is célba érhetünk – ki akarna csurom vizesen beérni a munkahelyére? Egy pedelec biciklivel úgy érkezhetsz meg bárhova, mintha csak sétáltál volna.

Az anyagilag legkedvezőbb és rövid távon a leggyorsabb közlekedési eszköz – hiszen egy autó fenntartási költségeinek csupán elenyésző töredéke az elekromos kerékpáré. A városi közlekedést tekintve pedig egyre inkább jellemzőek a dugók, így jócskán lefaraghatunk a menetidőből, ha a két kereket választjuk a négy helyett.

Nehéz csomagok is könnyedén szállíthatók vele – úgyszintén személyesen tapasztaltuk (bár szerintünk minden családos ember megtapasztalja ezt), hogy a gyerekeknek, magunknak, esetleg négylábú barátainknak szükséges csomagok mind a szülőkön landolnak. Akár utánfutóval, akár táskával visszük magunkkal a nehéz terheket, nem annyira érezzük majd a súlyát.

 És végül de nem utolsó sorban környezettudatos közlekedési mód – ami világunkban egyre fontosabb szerepet kell, hogy betöltsön. Az elektromos kerékpárok nem bocsájtanak ki semmilyen káros anyagot, így társunk lehet ökológiai lábnyomunk csökkentésében.

Bemutatótermünkben szakértő segítséget kaphatsz a pedelec kerékpárokkal kapcsolatban. Mindenkinek megvannak a saját szempontjai, ezeket igyekszünk maximálisan kielégíteni, és segíteni a választásban. Ha pedig csak kipróbálnád, hogy milyen lehet egy ilyen bringával tekerni, akkor is szívesen látunk.

Örömmel vesszük látogatásod!

HUSKEEBIKE
Elektromos kerékpár bemutatóterem, szaküzlet és kölcsönző
4026 Debrecen, Bethlen utca 6-8. D épület
– Mediterrán Üzletház üzletsor, Halláscentrum mellett –

Elérhetőségeink:
Telefonszám: +36 30 120 5753
E-mail cím: hello@huskeebike.eu