Gocycle hordozható kerékpártartó docking station

120.000 Ft

A Gocycle Docking Station – speciálisan kialakított design-jának köszönhetően – egyszerűen és stabilan, másodpercek alatt elhelyezhető a szétszerelt Gocycle GS vagy G3-as kerékpár. A tartó egy rácipzározható, fülekkel rendelkező, vízálló burkolattal érkezik. Ennek, illetve a tartó 4 db strapabíró kerekének köszönhetően nagyon könnyedén lehet tárolni, szállítani a Gocycle kerékpárunkat.

Leírás

Gocycle hordozható kerékpártartó (Docking Station) Gocycle G3/GS elektromos kerékpár modellekhez

A Gocycle Docking Station – speciálisan kialakított design-jának köszönhetően – egyszerűen és stabilan, másodpercek alatt elhelyezhető a szétszerelt Gocycle GS vagy G3-as kerékpár. A tartó egy rácipzározható, fülekkel rendelkező, vízálló burkolattal érkezik. Ennek, illetve a tartó 4 db strapabíró kerekének köszönhetően nagyon könnyedén lehet tárolni, szállítani a Gocycle kerékpárunkat. A burkolatot csak az összecsukható pedálokkal rendelkező kerékpárokra lehet rárakni. A Gocycle GS ilyen pedállal érkezik alapból, a G3-ason nem összecsukható pedál van, de rendelhető az is.

Az alábbi termékismertető videókat érdemes megnézni, jól bemutatják mennyire részleteiben átgondolt tartót fejlesztettek ki a Gocycle kerékpárokhoz.

Gocycle - Docking Station

Video URL not supported

Gocycle Portable Docking Station Loading Video


Video embedding powered by Webilop

További információk

Márka