ELFOGYOTT!

Joyor F5+ elektromos roller (fehér)

270.000 Ft

ÜZLETÜNKBEN KIPRÓBÁLHATÓ!

Kompakt, kicsire összecsukható, dinamikus, nagy hatótávú (akár 60 km!) elektromos roller a Joyor F5-ös. Az F3-as modell szerkezetével rendelkező igazi igásló, a hosszabb városi túrákhoz, tudásához mérten rendkívül kedvező áron.

Az aktuális raktárkészletről kérjük érdeklődjön telefonon, vagy üzletünkben személyesen.

Leírás

Joyor F5 elektromos roller fehér színben

ÜZLETÜNKBEN KIPRÓBÁLHATÓ!

Méretek:

A belépő Joyor F3-as modell szerkezetét, kezelőszerveit örökölte meg a Joyor F5-ös elektromos roller is. Méretében (megegyezik az F3-assal) szintén rendkívül kompaktnak, kicsire összecsukható elektromos rollernek számít. Súlyra egy kicsit hízott (15 kg) ugyan, de erre jó mentsége van az F5-ösnek.

Teljesítmény, hatótáv:

A súlygyarapodás hátterében a Li-Ion-os akkupakk jelentős mértékű növekedése áll. Az F3-as modell amúgy sem szerény 468Wh-ás akkumulátora jelen esetben 624Wh-ásra nőtt, ennek köszönhetően az elektromos rollerrel elérhető hatótávunk akár 60 km is lehet! A 350W-os hátsó kerékbe épített agymotor kellő dinamikát ad az előzésekhez és a 35 km/h-ás végsebesség eléréséhez.

Teljesítmény, hatótáv:

A súlygyarapodás hátterében a Li-Ion-os akkupakk jelentős mértékű növekedése áll. Az F3-as modell amúgy sem szerény 468Wh-ás akkumulátora jelen esetben 624Wh-ásra nőtt, ennek köszönhetően az elektromos rollerrel elérhető hatótávunk akár 60 km is lehet! A 350W-os hátsó kerékbe épített agymotor kellő dinamikát ad az előzésekhez és a 35 km/h-ás végsebesség eléréséhez.

Menetkényelem:

A Joyor F5 elektromos roller a 8”-os kerékméretének, első ballonos kerekének és első rugóstagjának köszönhetően elfogadható menetkényelmet biztosít a gyengébb minőségű utakon is.

Biztonság, fékek:

A beépített első-hátsó LED világítás elegendő fényerőt ad az éjszakai városi közlekedéshez. A hátsó kerékbe épített dobfék megfelelő mértékben lassítja a rollerünket. A fékezéskor villogó piros fényre váltó hátsó féklámpa tájékoztatja a mögöttünk jövőket lassulási szándékunkról.

Extrák:

A 2019-es év újdonsága a színes LCD kijelző. Ebbe a tetszetős és praktikus USB-s töltő aljzatot tartalmazó, kijelzőbe van beépítve az úgynevezett „mutató ujj gázkar”, mely jóval hosszabb élettartamú mint a régebbi típusú „hüvelyk ujj gázkarok”.

Összegzés:

A fenti értékek, valamint a teljeskörű alkatrészellátás és szervízháttér, a 24/12 hónap magyarországi garanciával (24 hónap a rollerre, 12 hónap az akkumulátorra) együtt jó vétellé, ideális kisméretű, de dinamikus, nagy hatótávú elektromos rolleré teszik a Joyor F5-ös rollert.

 

A Joyor elektromos rollerekre 24/12 hónap magyarországi garanciát (24 hónap a rollerre, 12 hónap az akkumulátorra), illetve teljes alkatrész és szervíz hátteret biztosítunk. Ezen rollerek vásárlása előtt mindenképpen javasoljuk a személyes próbát. A katalógusadatok összehasonlítása ebben az esetben tapasztalatunk szerint nem elegendő, a minőségbeli különbségek kizárólag személyes próbák során válnak láthatóvá, kézzelfoghatóvá. Üzletünkben valamennyi típusból találsz bemutató, kipróbálható példányt. Ez segíthet a számodra jó választás meghozatalában, hogy az igényeidnek, életvitelednek, testi adottságaidnak megfelelő elektromos rollert tudd végül kiválasztani. Az paramétereket elolvashatod a “Műszaki adatok” fül alatt feljebb, de úgy gondoljuk egy próbakör mindennél beszédesebb! 🙂 Várunk szeretettel üzletünkbe!
A Joyor F5 elektromos roller fekete és fehér színekben érhető el. Az aktuális raktárkészletről kérjük érdeklődjön telefonon, vagy üzletünkben személyesen.

A gyártó oldalát ide kattintva érheted el.

* Az aktuális hatótáv rengeteg tényező függvénye (pl.: testsúly, rásegítés mértéke, terepviszonyok, időjárási viszonyok, guminyomás, stb.), mely tág határok között mozoghat (pl. akár 10-160 km), ezért vásárlás előtt kérjük tájékozódjon, kérje kollégáink segítségét!

** Bár az adatok feltöltése során kiemelten törekszünk a pontosságra, ennek ellenére előfordulhat, hogy hibázunk, és téves adat, elírás jelenik meg az oldalon. Ezekért a hibákért felelősséget nem vállalunk! Kérjük a vásárlási döntés meghozatala előtt körültekintően tájékozódjon, kérje kollegáink segítségét!

További információk

Márka

Méret összecsukva

88*18*36 cm

Motor típusa

Direct Drive, szénkefe nélküli (BLDC) egyenáramú hátsó agymotor

Motor teljesítmény

350W

Akkumulátor

Li-Ion 36V 18Ah (624Wh)

Maximum sebesség

35 km/h

Hatótáv

60 km

Töltési idő

7-9 óra

Gázkar

mutatóujj gázkar

Kerékméret

8" (20,32 cm)

Rugózás

első teleszkóp

Fékek

hátsó dobfék

Gumik

ballonos első, tömör hátsó gumik

Világítás

első, hátsó lámpa, féklámpa

Kijelző

színes LCD kijelző, USB töltőcsatlakozóval

Súly

15 kg

Maximum terhelhetőség

120 kg

Színválaszték

fehér, fekete

Garancia

24/12 hónap magyarországi garancia (24 hónap a rollerre, 12 hónap az akkumulátorra)

Megjegyzés

a sebesség és a hatótáv több tényező függvénye (pl. testsúly, töltöttség, domborzati viszonyok, hőmérséklet)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Joyor F5+ elektromos roller (fehér)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .