Super Soco TS elektromos motor

949.000 Ft

A Soco család sportos tagja a TS. A LED-es fényszórók, a felfele húzott vonalú egyszemélyes sportos ülés, és a számtalan design elem segítségével egy vérbeli sportmotoron képzelhetjük magunkat, mely folyamatosan figyelmet követel magának az utca emberétől, nem véletlenül. A látvány disszonáns: kívülről nézve egy vagány sportmotort látunk és szinte várnánk a motor magas fordulatú üvöltését, visítását, vagy legalább az alapjárati öblös dohogását. Ehelyett egy halkan, már-már némán guruló gyönyörűséget láthatunk “csak”. Nehéz ezt az élményt az agynak befogadni, valószínűleg ezért is forgolódtak utánam az emberek, amikor az első tesztköröket róttam a TS-el a városban. Ha szeretnéd átélni, kipróbálni a jövőt, a városi elektromobilitás csodáját, akkor a TS a te motorod. A menetképességei egy kicsit szerényebbek a TC-hez képest, viszont az apróbb különbségekért bőven kárpótolhat a kedvezőbb vételár. A TS-t ideális kezdő motornak tartom, mivel segédmotor kerékpárnak számít (már B kategóriás jogosítvánnyal is vezethető), és valamivel szolidabb menettulajdonságokkal rendelkezik, ugyanakkor pont olyan élvezetes és könnyen kezelhető, mint a TC.

Leírás

A Super Soco TS igazi élménymotor, mely kezdőknek és haladóknak egyaránt kellemes élményeket kínál. A meghajtásról a Bosch által gyártott, 2400W csúcsteljesítményre és 120 Nm keréken mért nyomatékra képes hátsó agymotor gondoskodik. A hátsó agymotorokra jellemző, hogy halkak és teljesen gondozás mentesek. Nincs rendszeres szervíz, olajcsere, gyertyacsere, légszűrő csere stb. Nincs kuplung, nincs kipufogó, nincs füst, olaj, benzinfojás, nem kell a láncot karbantartani, tisztítani, olajozni, de nincs variátor sem és szíj sem, sőt még kötelező szervíz sem. Csak a halk, elegáns suhanás. Ha cserélni kell valamit, az talán időnként a fékbetét lesz, na meg a gumi, ha elkopik. Benzinkútra sem kell járni, maximum, ha szeretnénk venni valamit enni. Az akksi teljes feltöltésének a költsége kevesebb mint 70 Ft (normál lakossági tarifával számolva), 100 km-ert maximum 160 Ft-ból meg tudunk tenni és a legszebb, hogy mindenkinek az otthonában, a munkahelyén van egy “benzinkút” melyre rácsatlakoztatva – ha teljesen le is merülne az akksi – 6-8 óra alatt tele tölthetjük, azt. Ha egy akksi nem lenne elég, a motor könnyedén elnyel egy második akksit is, mellyel a hatótávunk duplájára nő. Néhány szó a TS tulajdonságairól:
  • IP65-ös védettség (víz és porálló, akár 280 mm mély vízen is keresztül haladhatsz vele)
  • FOC vezérlés (Field-Oriented Control: a jelenlegi legmodernebb vezérlési mód)
  • Modern LCD kijelző, automatikus fényerő szabályozással (hatótáv kijelzéssel!)
  • Sportos formájú LED fényszórók
  • Távirányító, riasztóval, kerékblokkolással
  • 3 pozícióba állítható lábtartó
  • Nagy kapacitású Li-Ion akkumulátor (60V26Ah, 1560Wh)
  • Tárolóhely (1 akkumulátor használata esetén)
A TS-ről sok szépet lehet írni, de a legjobb, ha ellátogat üzletünkbe és személyesen ki is próbálja. Várjuk szeretettel egy tesztvezetésre!

További információk

Márka

Motor

60V / 2400W Bosch hátsó agymotor 120 Nm nyomatékkal

Akkumulátor

60V / 26Ah (1560Wh) Li-ion kivehető, hordozható akkumulátor

Kijelző

Nagyméretű LCD háttérvilágítással

Teljesítmény állítás

3 fokozat

Érzékelő

Hall szenzoros gázkar

Maximum sebesség

45 km/h

Hatótáv

40-65 km

Töltési idő

6-8 óra

Kerékméret

70/100-17 (első), 110/70-17 (hátsó)

Fékek

Első-hátsó hidraulikus tárcsafékek: 220mm/2 dugattyús (első), 180mm/1 dugattyús (hátsó)

Váltó

automata

Extrák

riasztó kerék blokkolással, távirányító

Megjegyzés

a sebesség és a hatótáv több tényező függvénye (pl. testsúly, töltöttség, domborzati viszonyok, hőmérséklet)