Donor rollerek

Jelenleg három cseh gyártó bizonyos roller típusait tartjuk alkalmasnak a “felelektromosításra”, ami természetesen nem zárja ki, hogy más gyártók rollereit ne lehetne átépíteni, de ezekben az esetekben nagyon fontos az előzetes egyeztetés!
Fontos, hogy a gyártók modelljei közül nem az összes alkalmas átépítésre, ha esetleg nem a lentiekben felsorolt típusokat választaná, a vásárlást megelőzően keressen minket bizalommal, segítünk olyan típust választani, ami alkalmas az átalakításra! (Telefonszámunk: +36305780209)
Ez azért lényeges, mert sok olyan műszaki paraméter van ami meghiúsíthatja az átépítést (pl. 65 mm-es kerékagy, kis kerékméret, stb.) Ezekkel a gyártókkal mi jelenleg nem vagyunk üzleti kapcsolatban, a termékeiket nem lehet nálunk megvásárolni, ugyanakkor magyarországi webshop-okból könnyedén elérhetőek. Fontos előny, hogy a rollerek átépítés után akár vissza is alakíthatóak, az átépítő szettet tovább lehet vinni, be lehet építeni más, új rollerbe is (a régi rollert pedig hagyományos rollerként lehet értékesíteni). Ez hasznos lehet abban az esetben, ha újabb, esetleg komolyabb rollerre vágyik.

Mind a(z) 3 találat megjelenítve