Elektromos kerékpárok

Elektromos kerékpárok

Szenvedélyünk, hogy a globálisan, évről-évre óriásit növő elektromos kerékpár piacról kiszemezgessük – a legizgalmasabb, ugyanakkor kiváló minőségű, sokszor kultikus márkákat – és elhozzuk hazánkba. Büszkék vagyunk rá, hogy – Magyarországon sokszor egyedüliként – számos világmárka képviselőivé válhattunk az elmúlt évek során.

Mivel mi emberek is különbözőek vagyunk testi-fizikai adottságaink, vágyaink, elképzeléseink, anyagi lehetőségeink terén, úgy az elektromos kerékpárok sem egyformák: minden típus más és más vázgeometriával, műszaki paraméterrel, felszereltséggel rendelkezik. Éppen ezért kiemelten fontosnak tartjuk a vásárlást megelőző próbát! Egy jó elektromos kerékpár éppen olyan mint egy jó ruha: szép, stílusos, kényelmes, minőségi. Nem hiszünk a katalógusból történő sikeres vásárlásban. Bemutatótermünket ennek szellemében alakítottuk ki: az általunk forgalmazott típusok majd összes tagját meg lehet tapogatni, ki lehet próbálni, sőt jópár típust akár hosszabb távra ki is lehet bérelni, így megalapozva a sikeres vásárlói döntést, melyet teljes körű szervízháttérrel, gyártói támogatással tudunk még biztonságosabbá tenni.

A személyes próbákig is kellemes böngészést kívánunk elektromos kerékpárjaink között.  Elektromos kerékpárjaink aktuális készletről és rendelhetőségről a következő telefonszámon érdeklődhetsz: +36305780209

Keress minket bizalommal!