Elektromos kerékpárok

Elektromos kerékpárok

Miért is jó:

Az elektromos kerékpárok évről-évre egyre népszerűbbek. Egyre többen próbálják ki, ismerik meg, kötnek barátságot velük. Lassan eltünnek a korábbi tévhitek az elektromos kerékpárokkal kapcsolatban, mint pl. csak a nyugdíjasok használják, nincs sport értéke, stb. Szép lassan minden a helyére kerül. Ideális eszköz munkába járásra, túrázásra, sportolásra vagy akár szabadidős élményszerző tevékenységre. Az elektromos kerékpárok nyergében nem gond egy hosszabb kaptató, egy erős ellenszél sem. Jól használható dimbes-dombos, sok emelkedővel tarkított terepen is. Hatalmas élmény egy elektromos mountain bike nyergében csapatni erdőn mezőn, hegyen-völgyen keresztül. De a dolgos mindennapokat is szebbé tudja varázsolni ha leizzadás-mentesen, környezet barát módon dugómentes teker be a munkahelyére.

Segítség a választásban:

Hatalmas a választék, kérjen szakértő segítséget! Ne válasszon – esetlegesen információ hiány miatt – Önnek nem tökéletes megfelelő kerékpárt. Tapasztalatainkkal, nagy termékválasztékkunkal szeretnénk segíteni, hogy megkönnyítsük az ideális kerékpár kiválasztását. Böngéssze weboldalunkat, llátogasson el üzletünkbe, vagy csak egyszerűen hívjon minket a 0630 120 5753-as telefon számon. Örömmel fogunk segíteni!

Üzletünkben forgalmazott elektromos kerékpár márkák:

  • NEUZER (megbízható, strapabíró magyar kerékpárok)
  • GOCYCLE (prémium angol összecsukható kerékpárok)
  • HUSQVARNA (prémium svéd kerékpár, németországi gyártással)
  • R-RAYMON (a HUSQVARNA almárkája)
  • GHOST (prémium német kerékpárok)
  • LAPIERRE (prémium francia kerékpárok)

Szakértő segítséggel, raktári készlettel, szervízháttérrel várjuk Önt üzletünkben!

Elektromos kerékpárjaink aktuális készletéről és rendelhetőségéről a következő telefonszámon érdeklődhet: +3630 120 5753

Keressen minket bizalommal!