Crussis elektromos kerékpárok

CRUSSIS ELEKTROMOS KERÉKPÁROK

A Crussis elektromos kerékpárok gyártója fiatal, ugyanakkor rendkívül dinamikusan fejlődő cseh elektromos kerékpár gyártó. Az első olyan gyártó a partnereink közül, amelyik kifejezetten az elektromos kerékpárok gyártásával kezdte meg tevékenységét 2012-ben.

Első saját kollekciójuk bemutatása a 2013-as FOR BIKES kiállításon került sor, fél évvel később már több mint 100 kereskedő partnerük volt Csehországban. 2015-ben nyitották meg új üzemüket, ekkor már 35 különböző elektromos modelljük volt. Szintén 2015-ben indították útjára a felnőtt roller családjukat, melyeknek komoly versenyzői kulturája van Csehországban. 2016 tavasza volt a nemzetközi nyitás ideje a Crussis márka életében, ekkor már 8 európai országban és az Egyesült Államokban is forgalmazták termékeiket. 2017-ben, 2018-ban folyamatosan újabb és újabb elektromos modellekkel rukkoltak elő, így termék pallettájukban már nem csak a középkategóriás modellek, hanem összteleszkópos valamit karbonszálas kerékpárok is jelen voltak. Csehországban a Crussis volt az első márka, melynek már a középkategóriás elektromos kerékpárjai is integrált akkumulátorral voltak építve.

A Crussis elektromos kerékpárok -ra jellemző a hagyományos cseh minőség ötvözése a modern formavilággal, a vidám, olykor-olykor formabontó színek alkalmazása.

A hatalmas elektromos kerékpár választék mellett hangsúlyt fektetnek a saját márkás gyári kiegészítőkre is:
– technikai ruházat
– bukósisak
– napszemüveg
– világítás
– szerszámkészlet
– kulacs+tartó
– lakatok
– táskák, stb
széles választékban elérhetőek.

Közvetlen gyári kapcsolatunknak köszönhetően egyre szélesebb választékban, nagyon kedvező áron kínáljuk a Crussis kerékpáros termékeit.

Mind a(z) 8 találat megjelenítve