Gocycle

ELEKTROMOS KERÉKPÁROK

 

A Formula-1-es McLaren istálló tervezője, Richard Thorpe 2002-ben megalapította cégét, a Karbon Kinetics-et, mely jópár évnyi fejlesztés után 2009-ben piacra dobta az első Gocycle modellt, a G1-et. Az elektromos kerékpárt, amelynek számos porcikájában felfedezhetőek a Formula-1-es gének. Az elektromos kerékpárt, amely egyből a debütálása évében elnyerte az EUROBIKE “Best electric bicycle” díját. Majd 2012-ben mégegyszer.

A napjainkban kapható Gocycle modellekben több mint 18 év szakadatlan fejlesztés és a Formula-1 világából áthozott számos ötlet található. A 2009-es premier után még jópár díj gazdájává (például a Red Dot Award) vált elektromos kerékpár, a díjazások mellett néhány technikai világ-elsőséget is magáénak tudhat: az első Bluetooth chip-el kommunikáló tömeggyártású kerékpár, vagy akár az autóiparból ismerős DLR rendszer (nappali menetfény) kerékpáron történő meghonosítása.

A “világ legjobb elektromos kerékpárját” a technika és a design mesteri ötvözete iránt fogékony, ínyenc érdeklődőknek szeretnénk ajánlani, akik üzletünkben ezt a mesterdarabot nemcsak kipróbálhatják, de készletről akár azonnal haza is vihetik.