Neuzer elektromos kerékpárok

NEUZER ELEKTROMOS KERÉKPÁROK

Esztergomban található a Neuzer András írányítása alatt működő, legnagyobb magyar kerékpárgyár a Neuzer Kerékpár Kft. Az 1987-ben alapított cég, napjainkban több mint 100.000 darab kerékpárt gyárt, melynek közel 50%-a exportálásra kerül. A Neuzer kerékpárok többnyire belépő szintű kerékpárok, melyekre jellemző a nagyon jó ár-érték arány, a széles kínálat és a bőséges alkatrész ellátás. Mi a Neuzer elektromos (pedelec) kerékpárok  kínálatából szemezgettük ki az általunk tesztelt és megfelelőnek tartott modelleket. Ezeket az elektromos kerékpárokat minőségi elektromos alkatrészekből építették össze: Panasonic cellás akkumulátorok, Bafang motor, stb. Így bátran ajánljuk, ha egy megbízható, sallang mentes, új, garanciális elektromos kerékpárra vágyik szuper áron.

A bőséges termékválasztékban való könnyebb eligazodás érdekében olvassa el tanácsadó cikkünket: Választási tanácsok Neuzer elektromos kerékpárokhoz

Bármilyen felmerülő kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére a 0630 578 0209 -es telefonszámon, vagy személyesen üzletünkben.

Mind a(z) 29 találat megjelenítve