Elektromos roller

Elektromos rollerek óriási választékban

Magyarország talán legnagyobb elektromos roller választékával várunk üzletünkben. Valamennyi roller típus kipróbálható, vagy akár készletről azonnal megvásárolható. Addig is néhány hasznos tanács a választáshoz:

  • Vedd figyelembe az elektromos roller névleges teljesítményét. Ha testsúlyod 80 kg felett van, nem javasoljuk a 350W teljesítmény alatti elektromos rollerek vásárlását, nem lesz kellően dinamikus a biztonságos közlekedéshez.
  • Vedd figyelembe közlekedési szokásaidat, a tervezett útvonal minőségét, hosszát. Rosszabb minőségű vagy térköves utakra a 10″-os kerék méretű modellek ajánlottak.
  • Válasszd a nagyobb hatótávú modelleket, mert lábbal hajtani egy elektromos rollert nem nagy buli 🙂
  • Nézd meg az elektromos roller fékrendszerét. Léteznek elektronikus fékes, illetve hagyomásnyos “fizikai” fékes rollerek. Mindkét rendszernek vannak előnyei, hátrányai. Röviden: a hagyományos fékrendszerek valamivel erősebbek, hamarabb lefékezik a rollert, viszont szervizigényesebbek: időnként be kell állítani, betétet kell benne cserélni, stb. Az elektronikus fékek karbantartás mentesek, de valamivel gyengébbek.
  • Nézd meg az eletromos roller terhelhetőségét, illetve az elektromos roller saját súlyát. 50 kg-os hölgyeknek nem javasolunk egy 28 kg-os rollert.
  • Nézd meg a roller anyaghasználatát, az alkalmazott anyagok vastagságát, minőségét. A jobb minőségű elektromos rollerek biztonságosabbak, tartósabbak.

Az általunk kinált prémium elektromos rollerek nem csupán alkalmi játékszerek, hanem komoly közlekedési eszközök, amelyek nagyszerűen kiegészítik az autós, illetve tömegközlekedést. Használatukkal időt és pénzt spórólhatsz (akár a roller vételárát is!), védheted környezeted, illetve nem utolsó sorban nagyszerű élményeket szerezhetsz, a dugók helyett élvezheted a hangtalan suhanást, a napfényt, a menetszél simogatását az arcodon… : )

Prémium elektromos rollereink aktuális készletéről és rendelhetőségéről a következő telefonszámon érdeklődhetsz: +3630 120 5753

Keress minket bizalommal!

Márkák szerint kategórizálva találod elektromos rollereinket. Ha lejjebb görgetsz, akkor az összes rollerünket megtalálod ár szerint növekvő sorrendbe rendezve. Jó böngészést kívánunk!

1–30 termék, összesen 63 db