Egret elektromos rollerek

EGRET ELEKTROMOS ROLLEREK

Florian Walberg az Egret és az Urban elektromos rollerek atyja a 2000 évek elején még tour manager-ként dolgozott, és így folyamatosan utazgatott Európa és Ázsia különböző országaiba, városaiba. A nagyobb, városon belüli távolságok leküzdésére kapott egy elektromos rollert a barátnőjétől. Akkor még Ő sem sejtette, hogy ez egy hosszú utazás lesz…

Napjainkban

A kezdeti bütykölgetésekből, otthoni javításokból nőtt ki mára az egyik legkomolyabb német prémium rollergyártóvá a cége a Walberg Urban Electrics Gmbh. Napjainkban a hamburgi gyártó Egret és az Urban rollerei folyamatosan nyerik meg vagy érnek el jó eredményeket a német AutoBild vagy a német Test.de összehasonlító tesztjein.

Prémium minőség

Az Egret a Walber Electrics prémium márkája. Gyönyörű kidolgozás, minőségi alkatrészek, német összeszerelési minőség jellemzi a rollereiket. A minőség azonban nem áll meg a terméknél. Az ügyfélszolgálatuk tapasztalataink szerint magas színvonalú. Az alkatrész ellátás teljeskörű, akár csak a garanciájuk, mely mind az akkumulátorra, mind a rollerre 24 hónap.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve