The Urban elektromos rollerek

THE URBAN ELEKTROMOS ROLLEREK

Florian Walberg az Egret és a The Urban elektromos rollerek atyja a 2000 évek elején még tour manager-ként dolgozott, és így folyamatosan utazgatott Európa és Ázsia különböző országaiba, városaiba. A nagyobb, városon belüli távolságok leküzdésére kapott egy elektromos rollert a barátnőjétől. Akkor még Ő sem sejtette, hogy ez egy hosszú utazás lesz…

Napjainkban

A kezdeti bütykölgetésekből, otthoni javításokból nőtt ki mára az egyik legkomolyabb német prémium rollergyártóvá a cége a Walberg Urban Electrics Gmbh. Napjainkban a hamburgi gyártó Egret és a The Urban  elektromos rollerei folyamatosan nyerik meg vagy érnek el jó eredményeket a német AutoBild vagy a német Test.de összehasonlító tesztjein.

Prémium minőség

Az Egret mellett a The-Urban a Walber Electrics másik prémium márkája szerényebb árcédulával. A szerényebb árcédula miatt a műszaki paraméterek is valamivel szerényebbek. Ugyanakkor a minősége a gyönyörű kidolgozás, a minőségi alkatrészek, a német összeszerelési minőség az Egretével egyezik. A minőség azonban nem áll meg a terméknél. Az ügyfélszolgálatuk tapasztalataink szerint magas színvonalú. Az alkatrész ellátás teljeskörű, akár csak a garanciájuk, mely mind az akkumulátorra, mind a rollerre 24 hónap.

Mind a(z) 4 találat megjelenítve