Off-road segway túrák

Nappali terep segway-túra a pallagi Parkerdőben

Egy jó hétvégi program pároknak, baráti társaságoknak, szülinapi-névnapi ajándéknak sem utolsó!

Helyszín: pallagi Parkerdő

Időpont: folyamatosan indulnak túráink, minden hétvégén (igény esetén hétköznap is), akár több időpontban is! Infó az időpontokról vagy bármi másról: 06 30/578 0209 vagy hello@huskeebike.eu

Túravezető: Szabó Miklós

Program: Találkozó a Köztemető hátsó kapuja előtt. A terepsegway-ek kezelésének bemutatása, 15-30 perc gyakorlás az aszfalton, majd indulás az erdőbe.

Túra időtartama: A túra hossza tempótól, pihenőktől függően kb. 75-95 perc. A teljes program kb. 2 óra hosszú.

Mire számíthatsz: Hatalmas élmény ahogy a modern, tankszerű terepsegway-t a tested mozdulataival, dőlésével, szinte már-már a gondolataiddal irányítod, a könnyű terepen – földutakon, keskeny ösvényeken keresztül.

A túra első felében a segway-ek sebessége -a biztonság érdekében- le van korlátozva (max. 8 km/h), később igény szerint a korlátozást feloldjuk és kezdődhet az igazi off-road!

Öltözködés: ajánlott az időjárásnak megfelelő könnyű sport ruházat, zárt cipő.

Egészségi állapot: ez a túránk az abszolút kezdők számára is könnyen teljesíthető, fontos azonban, hogy egyensúly zavarokkal, eszméletvesztéssel járó betegségekben (pl.: epilepszia) szenvedő személyek nem vehetnek részt a túráinkon, a saját testi épségük érdekében. 

Súly korlát: a segway-ek gyári előírása miatt csak a 30-120 kg súly tartományba eső vendégeink vehetnek részt a túráinkon.

Életkor: 14-99 éves korig (kiskorú vendégek esetén írásbeli szülői hozzájárulásra is szükség van, ha a szülő nem vesz részt a túrán!)

Felelősség: bár a segway-ek az előírások betartása mellett biztonsággal kezelhetőek, ezekkel is éppúgy, mint bármely más sport eszközzel akár súlyos balesetet is lehet szenvedni, épp ezért mindenki csak a saját felelőségére vehet részt túráinkon. Alkohol, illetve tudatmódosító szerek hatása alatt a segway-ek -saját és mások biztonsága érdekében- nem vezethetőek.

Részvételi díj: 4000 Ft/fő

Ne hagyd ki az élményt, garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni!